Over deze website

This is Kayleigh

Hi there! Dit blog ben ik in 2015 begonnen om mij persoonlijke leven vast te leggen in verhalen en fotografie. Al jaren volg ik met veel plezier blogs van anderen en daar haal ik een hoop en inspiratie uit. Met mijn eigen blog wil ik ook een stukje van mezelf kunnen delen, en ondertussen meer leren over alles wat er komt kijken bij het opzetten en bijhouden van een blog.

Je vindt hier career talk, reisverhalen, welness-tips en manieren om het beste uit het leven te halen. Nee, ik weet zeker niet alles. Maar wat ik weet, heb ik geleerd van het internet. Hier neem ik je graag mee in mijn zoektocht.

Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. In 2015 begon ik op mijn blog This is Kayleigh mijn leven vast te leggen in fotografie en verhalen. Na jaren veel inspiratie te halen uit andere blogs, wilde ik ook een stukje van mezelf delen, en ondertussen leren over het opezetten en onderhouden van een blog. 

Travel & Explore

Het verkennen van de wereld om je heen is een van de beste manieren om jezelf te ontwikkelen. Mijn passie voor reizen begon in 2014, toen ik voor een uitwisseling verhuisde naar Athene. Zo begon mijn missie zo veel mogelijk van de wereld te zien, met camera in hand.

Ik vind trouwens dat je helemaal niet ver weg hoeft om de wereld om je heen te ontdekken. In de categorie “explore” vind je net zo goed leuke steden in Nederland, nieuwe hotspots of leuke events.

Welness & Food

Je kunt wel zeggen dat ik gek ben op eten, gezondheid en yoga. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe tips, leuke recepten en manieren om net wat beter voor jezelf te zorgen. Alle nieuwtjes die ik verzamel over health en welness deel ik hier graag.

Study & Career

Toen ik in 2015 mijn bachelordiploma behaalde wist ik het: Ik wil meer! Via een pre-master stroomde ik door naar de master Media & Business op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast ben ik begonnen met bloggen en werk ik sinds een jaar als freelance communicatiestrateeg. Ik help klanten onder andere met online strategie, social advertising, copywriting en contentcreatie. Op mijn blog krijg je een kijkje in mijn leven als masterstudent en career girl, met hopelijk tips om inspiratie uit te halen.

Lifestyle

Verder schrijf ik nog over een hoop dingen die niet in deze categorieën passen. Denk aan favoriete podcasts of boeken, tech, dingen voor in huis en hier en daar fashion en beauty. Vooral ontdekkingen om het leven net wat leuker of efficienter te maken dus!

Samenwerkingen

Ook op mijn blog vind je regelmatig samenwerkingen met leuke merken of andere initiatieven. Daarvoor mag je altijd contact met mij opnemen door te mailen naar contact@thisiskayleigh.nl.

%d bloggers liken dit: