5 Budget make-up favorieten

Budgetmakeupfavorieten
Aan de foto kan je het al een beetje zien, deze producten zijn met veel liefde gebruikt. Vandaag wil ik je de 5 producten laten zien die voor mij niet kunnen ontbreken in mijn make-up tasje. Toevallig zijn ze ook allemaal lekker betaalbaar!
UndressMeToo

MUA Undress Me Too palette

De welbekende dupe van de Naked 2, het Undress Me Too palette van Make-Up Academy. Zelf heb ik de Naked 2 niet, dus in hoeverre het een goede dupe is kan ik niet zeggen. Wel vind ik het een heel mooi palette, met kleurtjes die altijd goed te gebruiken zijn. Er zit een goede afwisseling in van matte en glanzende oogschaduws, en zowel lichte als donkere tinten, waardoor je er veel verschillende looks mee kan maken. Ook vind ik het fijn dat de kleuren wat koeler zijn, dat staat mij vaak het beste.

Make-Up Academy Undress Me Too – €5,99

MUAMosaicBronzer

MUA Mosaic Bronzer

Nog een product van MUA, de Mosaic Bronzer in Natural Glow. Omdat ik een vrij lichte huid heb is het voor mij moeilijk om een goede bronzer te vinden, maar deze is perfect. Er zit een subtiel glansje in, niet too much. De paarse en roze stukjes in de bronzer voorkomen dat hij te oranje uit pakt.

Make-Up Acadamy Mosaic Bronzer Natural Glow – €3,99

EssenceILoveExtreme

Essence I Love Extreme

Mascara is voor mij echt zo’n product waar ik nooit heel veel geld aan uit zou geven, want er zijn ook prima budget varianten. Ik heb al heel wat verschillende mascara’s geprobeerd maar ik blijf toch altijd terug komen op deze. Het resultaat is gewoon mooi en ik krijg ook best vaak de vraag welke mascara ik gebruik. Deze dus, de Essence I Love Extreme Volume.

Essence I Love Extreme Volume – €2,89

CatriceEyebrowKit

Catrice Eyebrow Set

De Catrice Eyebrow Set heb ik ontdekt via Vera Camilla, die al heel lang vertelt hoe geweldig ze hem vindt. Ik ben hem toen ook gaan proberen, en het is inderdaad een fijn setje. De kleuren zijn assig en niet te oranje, erg belangrijk bij blonde wenkbrauwen. Het kwastje dat erbij zit is ook nog best prima.

Catrice Eyebrow Set – €3,99

CatriceMauveYourLips

Catrice Mauve Your Lips + Essence Satin Mauve

Oke, ik speel vals, eigenlijk noem ik 6 producten in dit artikel. Maar voor mij horen deze twee gewoon bij elkaar, sinds ik deze combo heb ontdekt draag ik ze bijna altijd samen. Het resultaat is vrij neutraal, maar mat en een beetje paarsig. Echt mijn go-to lipkleur!

Catrice Ultimate Stay, Mauve Your Lips – €4,99
Essence Lipliner Satin Mauve – €0,99

Liefs,
Kayleigh
Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

6 Reacties

  1. 09/08/2015 / 08:20

    Mooie producten, de mascara ken ik heb ik ook gehad. Die lipstick ziet er echt heel mooi uit!

  2. 09/08/2015 / 16:32

    wat super toevallig mijn klant gaat net de deur uit en ik had der eventjes opgemaakt nadat ik der wenkbrauwen had gedaan, ook dezelfde lipliner gebruikt en mua palette haha.

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: