2018

Gelukkig nieuw jaar 2018

Nog een paar uurtjes en dan is het 2018! Ik wil iedereen alvast een heel gelukkig nieuw jaar wensen ? 

Hoe gaan jullie het vieren? Ik ga vanavond samen met Alex naar mijn schoonouders om daar lekker hapjes en oliebollen te eten. Gezellig! Met kerst waren de ouders van Alex op vakantie, dus in plaats daarvan vieren we oud en nieuw daar.

Doelen 2017

Net als de vorige jaren vind ik het wel leuk om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik ben nooit zo’n fan van goede voornemens. Dat blijven vaak van die vage statements waar je uiteindelijk toch niets mee doet. Waar ik wel voorstander van ben is concrete doelstellingen om naar te te werken. Hoe is het gegaan met mijn doelen voor 2017?

 • Mijn pre-master halen
  Dit is gelukt! Al mijn vakken heb ik in één keer gehaald, en inmiddels ben ik doorgestroomd naar de master Media & Business. Hier ben ik heel trots op!
 • Iets praktisch naast mijn studie doen
  Dit is ook helemaal goed gegaan. Ik wilde graag wat praktijkervaring opdoen naast de theorie van mijn studie, en dat heb ik op verschillende manieren gedaan. In 2017 heb ik stage gelopen bij Balanzs en Oot, én ben ik zelfstandig begonnen met opdrachten als copywriter.
 • Beter op mijn uitgaven letten
  Deze had ik concreter aan kunnen pakken, door mijn uitgaven echt goed bij te houden. Dat heb ik niet echt gedaan. Wel moet ik zeggen dat ik steeds beter nadenk over mijn aankopen. Ik heb best wat dingen gelezen en gezien over minimalisme, en hoewel ik niet helemaal naar het uiterste wil gaan, neem ik daar wel steeds iets van mee. Je hebt helemaal niet zo veel troep nodig. Liever gewoon een paar dingen waar je écht blij mee bent.

2017 in fotos

Herinneringen 2017

Herinneringen 2017

Herinneringen 2017

Herinneringen 2017

Hier nog een overzicht van andere highlights van 2017. Ieder jaar als ik deze overzichten maak, kan ik meteen terugkijken naar alle mooie herinneringen die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Als ik zo terug kijk zijn er weer zo veel leuke dingen gebeurd! Daar ben ik heel dankbaar voor <3

Plannen voor 2018

Goed, tijd om vooruit te kijken. Wat komt er het komende jaar aan?

 • Afstuderen
  En nu echt, voor de laatste keer! Als het goed is haal ik mijn masterdiploma in de zomer van 2017. De komende tijd ga ik nog wat laatste vakken doen, maar vooral aan de slag met mijn scriptie.
 • Beginnen met werken
  Wat ik precies ga doen weet ik nog niet. Maar ik heb er wel heel veel zin in om aan het werk te gaan. Na mijn bachelor was ik daar nog helemaal niet klaar voor, en voelde ik me nog een student. Inmiddels kijk ik er juist heel erg naar uit volgende stappen te gaan zetten in mijn carrière. De komende tijd ga ik actief aan de slag met carrière-events, waar er gelukkig veel van worden georganiseerd op de Erasmus. Op die manier hoop ik te ontdekken wat er allemaal voor kansen zijn.
 • Blog & freelance werk
  Ik merk dat ik eigenlijk steeds meer plezier haal uit het bloggen en werk dat ik daarnaast doe, dus daar ga ik heel graag mee verder. Ik vind het heel tof dat ik de laatste tijd af en toe mooie samenwerkingen op mijn blog mag doen. Daarnaast vind ik het ook nog steeds fijn om een plekje te hebben waar mijn persoonlijke foto’s en verhalen online kunnen leven.

Dat was hem dan, mijn laatste blogpost van 2017. Geniet van de jaarwisseling vanavond. Gelukkig nieuw jaar! <3

 

Volg:
Kayleigh
Kayleigh

Ik ben Kayleigh, een twenty-something uit Den Haag. Op mijn blog leg ik mijn leven vast in verhalen en fotografie.

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Delen:

Plaats een comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: